//TAKE MY HEART
samsung galaxy tab 10.1 akhirnya milik aku.!
Saturday, March 10, 2012 @ 8:27 PM | 0 Comment [s]

yehaa,.. today, jam 7.30pm.. saya mencuba the original keyboard for samsung galaxy tab 10.1... dengan nama manja yg lebih mesra iaitu,, keyboard ecot.. hahahahahaaa
syoknye beli gadget.. memang aku suke collect gadget2 ni... dah ade mp4, laptop, headphone yg aku nak.. handphone yg dah ade bape bnyak ni... and ni yg terbaru,, samsung galaxy tab 10.1... semua sekali berharga rm 2520.. sebenarnye harga nya rm1899 je.. pastu aku beli semua yg berkaitan ngan galaxy tab ni.. termasok lah, keyboard dock ni, mono headphone, book cover (white colour), galaxy tAB desktop dock and screen protector.. aku sebenarnye nak beli galaxy tab 7.7 tuu... the latest.. tapi saiz yg x menggembirakan aku,,, thats why ak pilih tab 10.1... walaupon, brother in law aku dah guna..... x pelahh.. biar dye happy... kalo x biarkan dye happy nnti dye nanges... pastu meracau... senang je nak wat dye meracau.. beli je galaxy note cepat2.. komfem nanges! hahahaa ok. :) soo.... nak godeh lagi game ape yg patut aku masok kan.. yeay.. ni yg aku suka ni!! masa untuk game!! wacayasamalu la derr..

p/s: make ur life in easy life ok... :) peace... senyum!!



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.