//TAKE MY HEART
hihohiho
Sunday, March 4, 2012 @ 1:31 AM | 0 Comment [s]


asslamualaikum!!! haaaa... ni nak habaq mai kat u olss ni... ni ha abg aku ni dah angau kat sorang perempuan...
punya la penat nak layan dye!! hahahaaa sampai sanggup ni ha teman dye pi alor setar pi jumpa kakak ni.. nama kakak ni... KAK SHA...
hihiihiii sorry kak, kene citer sikit ni... kalo ikutkan hati,, memang x nak pi alor setar... seriously banyak giler assignment nak kene submit untuk minggu hadapan..tapi,, nak wat cm ne,, gi la teman dye.. kang nanges susah pulak.. hahaha 
nak tau tak?? dye rasa sangt teruja tau x kak.. hahaa dupdapdupdap nak pi jumpa akak ni.. 
kelakar btol.. tapi sorry la,, aisha ngan syikin saje je wat hal masing2.. gi shopping 2 orang.. tinggalkan akak n abg hafidz.. saje je sebenarnye... :) 
so, terbukti, abg hafidz sangt happy.. 
so nahh.. ni pic korang yang sempat aisha amek.. nak original picture, sila tinggalkan email yer.. ni yg edit punya.. 


akak memang baik


semoga bahgia yer!! :)
p/s: nak kena ajar abg hafidz to be gentlemen... hahahahaa tapi malas ah ajar... biar dye belajar sendiri.. k nyte guys!!


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.