//TAKE MY HEART
SAHABAT SELAMANYA
Thursday, February 23, 2012 @ 1:32 PM | 0 Comment [s]

aahh tengah belek-belek blog orang.. tiba tiba terbaca 1 entry ni..
terkejut..
aku muhasabah diri balik.. ape aku dah buat kat dye dulu.. astaghfirullah!
ya, allah... ape aku dah buat ni.. 
dia kawan aku. bukan sesapa pon.. im so sorry.. sorry giler.. 
aku baru sedar mmg aku agak selfish.. (bnde ni mmg aku dah tau lama pon).. 
aku tak tau ko touching ngan aku.. dan aku ingt dulu mmg selalu je aku touching ngan ko..
so sorryy giler22.. x sangke pulak dye touching ngan aku..
aahh selfish nye aku!
bila ade masalah je cari dye. pastu? dye mesti dengar.. since matrik kot.. homesick je, citer kat dye.. demam je, dye caring sangat ngan aku.. bg mkn ubat n else, tapi ape aku buat kat dye ni.. 
so sorry..
mmg dulu kita selalu study sama.. smpai 4 pgi. 
aku ajar ko akaun, ekonomi, ko plak ajar aku math.. 
ok, xpe. this sem kita buat balik mcm dulu.. 
ko tetap sahabat aku dunia akhirat..sorry sangat!
ko tegur la aku kalo aku buat salah.. sorry sgt wat ko tersinggung.. x pe this time aku jaga hati ko ok dear!

p/s: muhasabah diri sgt penting.. baru aku tau sekarg yg dulu mmg aku sgt teruk! erkgghh


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.