//TAKE MY HEART
ITS TODAY LIFE
Monday, February 6, 2012 @ 9:58 AM | 0 Comment [s]

today aku kat johor bahru.. yg selama ni aku kat kl.. sungai besi, bandar tasek selatan... 
berada di sana untuk bekerja sebagai e-learning consultant (score a) secara fulltime.... 
what i want to do now.. actually aku tak bg tau lagi kat abah pasal kereta naza citra dye kemek.. ngeheheee... hadoi... 
nak bg tau or biar dye perasan sendiri??  
let by gone be by gone.. 
ni dh kat jb.. so nak buat pe?

nK tau tak... setakat hari ni.. aku tak pernah tgok lagi lelaki-lelaki yg gentleman.. tak de sorang pon.. 
so its better not talking about "LELAKI" kat ak.. menyampah..
HELLOOO.. AKU NI PEMERHATI ORANG OK... thats why aku tenung orang mcm aku nak makan dye.. hahahahaahhhhaaa




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.