//TAKE MY HEART
Speechless
Friday, January 6, 2012 @ 6:48 AM | 0 Comment [s]

bangun pagi dengar bunyi burung2 berkicau,, nyaman gak..
eotteohge haeya ...
argghh.. if i said aku nak sedih, nak nangis... 
mmg time tu aku akan sedih dan nangis....
sometimes i will remember that word..
sometimes, i will forget that word..
btw thanks to be my friendsss,... 
and now u became my friendzzz....


want to "mencarot"... but its not a good attitude for a future millionaire...
anything what you said... i will keep..
and dont forget.. aishawahid is evaluator..

aku tertanye2... did you know aishawahid ni mcm ne?
rase2,, penah tak aku citer pasal,, aku jumpe orang ni.. aku jumpe orang tu.. orang tu tefon aku.. orang ni nak jumpe aku,, aku dah tau citer yg ko nak citer tu.... (walopun dah tau,, aku takkan ckp aku dah tau... aku akan dengar lagi...)(kenapa aku wat mcm tu? sebb aku taknak orang tu BENGANG) (sebab aku penah rase)
pernah tak aku tegur orang depan2?? pernah tak aku marah orang depan2 orang ramai??
(kenapa aku xpernah wat mcm tu?) (sebb aku xnak dorang malu)  
aku xkan wat bende yg aku tak nak orang tu wat kat aku... (cth: letak tgn kat bahu).. ade aku buat??  menyebok hal korang?? ade pernah aku tnye sape abg tu.. sape abg ni.. sape kakak tu... sape kakak ni... family ko... 
ade aku citer pasal korang kat orang laen?? 
aku lagi suka senyap dari bercakap.. IF U ARE SAY no... you do not already know who AISHAwahid
...
somebody.. can u bring my mom and dad to me now??
tears dont want to stop.. 
burung pon dah abes berkicau.. tupai dah melompat2.. (cute)
so i need to stop here...
btw, thanks to stalker.. (sebb bace)
so anyway... 
ABAH AKU pernah kate kat aku, "sebenarnye nak kritik orang pon ade cara, jgn smpai dia terasa.." .. :) 

p/s: entry ni tak de kene mengena ngan sesape.. =.='





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.