//TAKE MY HEART
AISHAwahid pasti!! BERUBAH!
Sunday, January 8, 2012 @ 9:57 AM | 0 Comment [s]



''no one knew, in the second semester students uum (20 years old), one of them are millionaires. I will prove it.. major dr. Rusyainie Ramli, Encik Muhamad Razif Yusof, Encik Muhammad Firdaus Al-Mujahid, Encik Afwan Afifi, Encik Hafiz Misron, Encik Mohd Fakhri, saya dah sedia......... minta tunjuk ajar.. aisha tak kesah kene marah, or what else... sebab benda tu semua membuatkan seseorang manusia itu berjaya.!!
-aishawahid''

ayat kat atas ni... hmm... menggigil ko tau aku nak post kat group... wohowww.... when i said that i want to be like that... i mean it... :) 
SEBAGAI AHLI KELAB JUTAWAN... malu la weh kalo tak jadi jutawan.. i decide to be a part of them... 
sebenarnye...  NOOR AISHAH WAHID suka buat sesuatu dengan bersaing... haa this the next post that i have to comment in my wall post at that group..

''saya nak potong income abg firdaus mad dom! yes!! ni yg seronok ni.. kak ninie @ major dr rushainie ramli.. i know i can go far... but how to do it.? 2nd last exam is 9hb.. and last exam 18hb.. gap yg bnyk.. sampai 8 hari... rase buang masa kat situ dengan duduk kat uum tanpa buat apa2... need suggestion from leaders and mentor..''

actually.. bagos untuk bersaing secara sihat.. lagi2, persaingan tu untuk kebaikan bersama.. so... aku suka.. 

kalau dulu, memang aku tak suka kene tegur.. n kalau kene tegur, memang aku wat musuh budak tu.. tapi now.. aku sedar... buat mcm tu xmendatangkan apa2 pon... 

now focus pada apa yg aku nak... yang lain biarkan menjadi sampingan... 

''disaat orang gembira, kenyang, ketawa, berceloteh, mengumpat,.. aku fokus dengan matlamat.. disaat orang panas, sesak, lapar, sengkek,menyesal, baru bermula,, aku sudah pun mencapai matlamat..
itu yg aku nak..
~memang mulut orang tak boleh nak selotep~
biarkan je... kita tgok sape lagi handal... -aishawahid''




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.