//TAKE MY HEART
Monday, January 2, 2012 @ 10:31 PM | 0 Comment [s]


:) 1 january 2012…
 I have my own diary!! So my every single day,, kadang kala I akan update my blog… J
So don’t worry.. selamat tahun baru!! 2012…. Perbanyakkan amal ibadah.. 
Aku suke quote ni.. “‎"Turn to Allah before you return to Allah"..  :o

Haa happy birthday to abg razif.. :o memg EDC TU AKAN DTG, JADI TEMPAT MELEPAK kitorang LAA NMPAKNYE… HAHAA
Nmpak mcm belagak an.. tapi nak wat mcm ne…  dah memg mcm uh.. hahaaa
Hari tu countdown kat EDC… sume dah balik.. tinggal aku, ekin, izzah, n laen2 dak2 tm… hahaa tgok mercun.. kalo dulu countdown kat jb, ni countdown kat hotel EDC UUM.. (ade??) HEHEHE

ehehee hari pi sambut birthday abg razif.. thx kak nini koz jemput saya dan rangkaian yg laen....
aku injured actually time ptg tu.. sakit perut teramat sgt! sampai nanges2.. kak wati xde.. seb baek ade cikin.. tu pon dye gelakkan aku sebb nanges.. smpai muntah2... :(
tapi atas sebb2 x dpt elak.. kuang asam punye abg hafidz, dye gi bg tau leader yg ak xnak gi.. erkk... =.=''
so gagahi jugak la gi...
ha kat EDC HOTEL kitorang berposing lagi!! BEST!! tada.. ni pic nye.. 


selamat membelek~~ 





okehh
tamat bAB satu... 
masok bab 2 pulak...

So actually tak sedia pon lagi nak masok umor 20.. hmm dah dewase dah anak bongsu mak n abah..

ouhh… lupe nak wish kat abg ku sorang uh.. selamat bertunang dan semoga ikatan tu sampai ke jinjang pelamin. Pasni kat sape laa aku nak jerit suroh bangun pagi.. SOLAT SUBUH!!... yeay.. aku ade 2 kakak.. and 2 2 name ain!! Sorang AIN WAHID.. kakak aku.. sorang lagi AIN IBRAHIM.. bakal kakak ipar ku… HMM…
MEMAIN BTOL!!

KAK AIN CANTIK!!

KAKAKKU DAN BAKAL KAKAK IPARKU

ABAH!! RINDU!! HAHA

tak dapt balik tgok dyorang tunang.. 12.12.2012 dorang kawen insyaALLAH.. lagI CEPAT LAGI BGOS!!!
Cepat dpt anak buah yg kedua… SERONOK DAPT MAEN NGAN BABY.. CUTE!!  Ouh teringat kat zaim (anak akak aku yg baru 4 bulan kot)..  nanti ucu balik yer!! Zaim comel!! Muah!! 

p/s: actually abang n kakak aku tu kembar... (saje nak bagi tau) (tak payah nak wat muke terkejut)..  HAHA



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.