//TAKE MY HEART
Trip To Changlun
Wednesday, December 14, 2011 @ 11:42 AM | 0 Comment [s]

salam semua!! salam satu malaysia..
dan satu-satunya...
adalah berdirinya saya disini.. untuk nak ketawee..
semalam agak best jugak lah... pi mkn kfc ngan izzah, aku, shikin ngan abg hafidz,, sepatutnye ade sorang lagi guy,. tpi xjadi pulak.. :) tu yg shikin sedih je tu.. hahaha ...
kitorang semata2 pi changlun nak makn kfc.. huwaaa
selalunye kitorang kuar dengan gurlzzz.. tapi ni.. kitorang kuar ngan a guy.. makan je ler.. sebenarnye sebelom tu kitorang dah mkn...
hahahaa tu yg x de nafsu nak mkn kfc tu..
tpi pegi beli jugak..
erm,, HAHAHA
ha ni lah mknan2 yg kitorang mencekik!!




ok stop pic sampai situ jap..
pastu kitorang lepak2 jap kat cmart..
haaa.. dah sampai cmart klo x maen boling,
x sah kitorang ni..
so kitorang decide nak maen boling...
taddaaaa

bola nye berat la kot.. aku maen 11,10,8,9,, haaa


no gosip2 here


dan ini lah keputusan permainan boling kami..
hahaha aku kalah kot...
masok longkang je keje aku..
hahahaa shikin pon same..
tpi abg hafidz menang,,.
takpe..
next time tak boleh kalah...
>.<


after tu kitorang pi window shoppping.. ouhh aku rase kalo nak window shopping, or ape2 berkenaan ngan shopping.. jgn ajak lelaki.. komfem nak balik cepat.. hahaa
okie?

the end.. :)


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.