//TAKE MY HEART
Thursday, December 29, 2011 @ 1:09 AM | 0 Comment [s]



ERGHH… manusia.. selalu melihat melalui kaca mata… bukan dari ­­mata hati….. hmm BIAR KAN lah mereka… let by gone bo by gone… erghh
Duduk dalm bilik sambil bersandar kat dinding.. lalu mengenangkan zaman dulu kala… memang sape kita dulu tak penting dan pada aku, sape kita dulu penting bg aku dan tak penting bagi orang laen.. that’s mean my friend and else… tak nak orang tau sape aku dulu.. tapi akan aku jage dgn rapi… orang akan kenal siapa aishawahid.. dan bukan sesapa pon…. Stalker.. please…… if you are the smart stalker, please keep it the story in your pocket…
Ade entry-entry yg aku post kate aku nak sgt jumpe kawan2 lame,, kawan2 sekolah.. tapi bila fikir balik better aku x gi the reunion yg dorang buat…. Sorry friends… bukan sombong ngan korang..  tak.. hmm….. ok.. speechless…  LETS BY GONE BE BY GONE.. MUAH.. SAYG KORANG… YG PENTING AKU SAYANG MAK N ABAH… J



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.