//TAKE MY HEART
Monday, December 26, 2011 @ 2:24 PM | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM!!!
ACTUALLY!! aku x pernah pon rase aku hebat! TAPI aku tak pernah sangka aku akan sampai tahap sekarang dan akan datang..actually aku pernah je nak jadi jutawan.. hahaha apasal laa bila tnya, dorang tak pernah terpikir nak jadi jutawan.. hmmm aku pelik kejap tgok dorang.... ke aku yg sebenarnye pelik?? tak paham kejap.. hmmm mcm aku.. aku suka, aku buat.. tu duluu.. tapi sekarang... entah laaa... aku pon dah tgok aku ni dah laen.. hahahaha
sampai aku sendiri yg ckp aku ni laen... belum lagi kawan2 aku mase dulu2.. gaknye after dyorang jumpe aku the next 2 or 3 years,, ape gaknye dorang ckap.. ah tu aku x kesah,,, ADA AKU KESAH?? HAHA yg penting aku berjaya..
 PERBEZAAN DULU DAN SEKARANG...
aku jahat giler dulu.. melawan cakap orang! 
ape orang tak buat, aku buat,.. tetttt adelahhh.. nak tau pesal??
 sekarang aku lagi caring laa... 
lagi baik hati... 
sebb kawan ngan orang baek, baek lah kita jadinyaa.. 
kawan ngan dak jahat.. jahat la jadinyaa...
 tapi dari dulu sampai sekarang... yang sama adalah.. aku punye mengada2!!! masih tetap sama... manja ngan abah, laen.. manja ngan mak, laen.,, mengada ngan kawan2 pon laen.. hahaha

tapi once orang cari pasal... mmg takkan lepas laa kan budak tu... hihihihihiii

aku takkan sayang ngan orang tu, kalo orang tu x sayang aku.. 
aku lagi prefer orang yang sayang aku daripada aku sayang kat orang tu..

Tak FAHAM?? sukati nak faham kan ke taknak.. 

HAHAA JAHAT KAN AKU.. :p
heheheheee peace yow.... muah!! muah!! muah!!.. 
so sape yg sayang aku, meh sini bg tau aku.. 
ti aku sayang ko berlipat2 ganda.. HAHAHAAHAAAA
OUHH,,, and  aku tak pernah bg tau aku sayang orang tu... ade beberapa orang je aku ckp kat dye.. tu pon ada sebb... ;p

p/s: dan ape yg terkeluar sebarang pujian dari mulut aku, tu maknenye terus lahir dari hati aku... kalo aku kate ko cantik, ko ensem, ko baek hati,, thats mean, tu memg pujian unutk ko.. tak kesah nak kate aku bodek ke, ape ke,, ok?? k bai!! muah muah muah!



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.