//TAKE MY HEART
03rd DECEMBER 2011 punye cerita
Sunday, December 4, 2011 @ 1:09 AM | 0 Comment [s]


hari ni penat giler ye MALAYSIA!
HUAAA mcm biase,,, keje aku closing prospek.. tapi still x pandai pancung memancung.. bukan level aku lgi..
hari ni aku dapt msg from abg razif.. msg tu mengatakan aku dah berjaya pulang modal dalam tempoh 2 bulan 1 minggu.. rm2488...
best btol./.. pasni kaut untung saja.. jaga kaki matching pulak..
dah nak final exam dah ni.. cuak gak aku.. hope xde la yg kene repeat...
TAKOT NYE SAYE!
hari ni aku kene lagi dengan gosip2 liar...
kelakar pon ade aku tgok abg hafiz mat dan kak faizzah..

ouh semalam saye pi go kart.. tapi x maen pon.. takot lerr.... ramai orang plak tu yg tgok.. x berani... hihihiii tapi saye bawak kereta mmg mcm drifter.. hhahaa
SO SAPE2 YG BERCITA2 NAK NAEK KETE YANG SAYE PANDU, PLISS BERJAGE2..
HAHAHAA
next time maybe. saye gi maen go kart tu..
:)


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.