//TAKE MY HEART
HIDUP ADALAH MENBUAT PILIHAN
Sunday, November 20, 2011 @ 3:50 PM | 0 Comment [s]

today is sunday.. 20hb november.. so thats means aku telah meninggal kan blog ku yg tersayang ini selama 1 bulan 20 hari.. dan selama itu jugak lah aku mengambil sesuatu keputusan yg amat drastik untuk diri aku sendiri.. (korang pon rasenye x penah buat).. hahaha nak tau ape keputsan yg aku amek sampai terpaksa mengabaikan "blog malas" ni.? xnak tau x pe.. HIDUP ADALAH MEMBUAT PILIHAN.. tetapi belom sampai masanye lagi untuk ak kongsikan pada korang.. tunggu kukuh income ak baru ak citer.. *haaa tu dah ade point disitu ye..* kalo korang processor jenis yg lembp jugak.. hmm x tau la nak ckp pe.. so kene lah tunggu sampai tiba masa nya nnti..
*tibe2 kene gi suatu tempat.. ok need to go.. esok exam... gudbye..

p/s: ade orang kate, aisha nak update pasal cinta.. ohhhhh tidakk.. pellliiisssss.... hihihiiii nak citer pasal stalker sebenarnye.. so nantikan yer.... dushhumm..:)



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.