//TAKE MY HEART
Sunday, 21.08.2011
Sunday, August 21, 2011 @ 5:00 PM | 0 Comment [s]


Assalam..

I’m here.. today is my “smileday” .. love it.. mak

e me always in smile mood.. pagi-pagi lagi, takde lah pagi sangat.. dalam pkol 11.30am.. abah ajak pergi ambil laptop.. hahaa . tpi sebelum tu, pergi hantar kete. Sebab nak tukar kereta baru an.. mula-mula sampai kat kipmart.. banyak giler kerete boleh… parking je sebarang.. hahaaha pastu pergi tengok warna kereta kat naza kia punye tempat.. time tu naik kereta lame.. hantar la kononnye.. pastu nanti balik abg amek kitorang.. lagi pon nak ajak abg gi tgok laptp aku.. hmm penat jugak yer semalm.. dah pilih warne kereta, tunggu abg jap kat tmpt tu.. pastu ko dye,, dye dah ade kat kipmart.. kate nak beli game faiz.. hmm kitorang pon tgu je lah.. pastu ade pakcik tu tanya, nak hantar kan ke?? Abah aku kate ok jug

ak.. guess what aq naik kereta pe?? Ak ingat naIK kete lame aku tu.. rupanye naik kereta bos dye.... Mitsubishi lancer 2.0… tak sangka doee.. aku dah nampak dah kereta tu.. hahaa aku aim je dari aku masuk kedai tu.. perghh 1st time naik tu.. smart la seyh.. dpt nak gambarkan ape prasaan aku time tu.. hahaa dah sampai dpn jakel, kitorg turun.. abg dah tunggu kat situ.. aku turun je, menjerit mcm ape dah.. heksited tau.. 1 day aku akan dapt jugak kete tu.. aku tak kire!! Hahaha aku mesej nana, fiza, shida,akak aku, abg aku yg tgh tungu aku tu, n cera ceri.. hahahaaa pastu kitorg gi landmark.. tgok laptop ak dah siap lom

.. dah sampai tu, tgok laptop pe sume, abah kate nak tgok printer.. abg tnye, buat ape.. rupeny untuk aku.. hhahaa smile lagi aku.. canon beb… pastu abh tnye broadband pulak.. ak dah terpikir bpk ak ni nak beli kana k broadband k ni.. siap suroh kol ewan lgi.. suwoh tnye kat sane ramai pkai pe.. haha smile lgi aku.. tpi ak rase serba salah pulak.. sbb, dah bnyk duit abh kuar untuk aku ni.. hmm abg kate broadband nnti dulu..hmm xpelahh jnji dah dpt laptp… ok pastu angkat sume barang2, masok kete.. dok umah wer kejp.. tgu kak ain,.. kak ain buka rumah ak tadi.. mmg best ah.. ade kakak n husband,.. ade abang n kak ain.. abah n mak.. dan ak.. hahaha perfect family.. mlm tu gelak je.. cerite2.. kakak beli yong tau fu.. hahaa dpt gak makan yong tau fu.. kihkihkih dan yang paling bes. Ak dapt keke sicret recipe.. hihihiii smile lgi ak.. ayat yg tertulis kat keke tu, “congratulation aisha, from abang long a

zani”.. hahahaaaa ak nak ketawe jap… merepek giler… kak ain yg beli, tpi nme abg.. konon abg long dil la tuh…


sangat hppy malm tuh.. kahakahkah hope my friends pond apt jgak melalui smiledays mreka.. nme smile day ni aq yg cipta.. sbb… suka aku lah.. hahaaa

Thx to mak and abah, akak aku n husband, abng aku n kak ain.. hahaa laptop, printer, yang tau fu yg sebap dan kek coklat sicret recipe… and also Mitsubishi lancer 2.0!! wait for me yeah!!! Assalam.. J



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.