//TAKE MY HEART
saya buat kad raye untuk semua~
Monday, August 29, 2011 @ 5:40 AM | 0 Comment [s]


"nana, cantik AH kat raye ko.. nak jugak.. buat kan lah"..
"ok, bak sini gambar". kate nana..
"ok jap eh.. nak upload.. nanti ko download je gambar tu",kate ecot..
TIBA-TIBA, "ecot asal tak boleh save ek", kata nana..
"nana, nak download, ko gi kat tempat ko klick set as default picture.. dan kat situ ada download" ecot yang baik hati mencurahkan idea kepada nana yg sedang blur dihadapan laptop yang baru di upgrade ramnye sebnyk 4gb..

dan tiba-tiba, laptop nye hang..
dan di situ lah bermulanya, hasil seni ku yang tidak seberapa ini (kene buat sendiri pakai picnic dot kom)(korang nak?? korang wat sendiri kat picnic dot kom).. so, dgn bermalasan aku di hari ahad semalm, terciptalah kad raye yg x didaftar di mana2 sayarikat berdaftar.. *ceh,, mcm bagos je nak daftar kat syarikat mane2* toink3.. eh ermm tapi rasa nye lebih sesuai dikenali sebagai gambar raya kot.. haha :)


kad raya ini ditujukan khas buat family, saudara-saudara di johor bahru.. jap tarik nafas dalam2 dulu.. ok dah sedia?
jom kita mula kan.. :)
keluarga sebelah mak, iaitu
paklong pakngah, paknjang, poksu, pokteh, serta isteri2 mereka.. tidak lupe juga kepada anak2 mereka iaitu kazen2 aku.. lagi sape ek..
ok dah ingat, erm saudara2 yg berada di batu pahat johor..
keluarga sebelah abah pula iaitu,
paklong, pak enal, pak busu, cik enon (alamak, xingat sngt lah name dorang)..
alaaahh.. erm semua saudara yang berada si melaka.. tak lupa juga kepada kawan2 yang mengenali, serta para pembaca blog ni.. singgah2 lah selalu..
dengan ucapan.. selamat hari raya maaf zahir dan batin. :)
heehee ngee =.+

p/s: nana ku sayang, jgn terase ye.. rekaan semata2... ok mael lambong?? haha



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.