//TAKE MY HEART
Rahsia Bau Wangi Dalam Hutan. HANTU KE ?? opss
Tuesday, June 28, 2011 @ 8:29 PM | 0 Comment [s]


Assalam..
ni nak bercerita sikit...
kaloo korang buat jungle tracking ke, buat trip ke hutan ke, tiba- tiba ada bau sesuatu yang pelik.. wangi,, kat tengah-tengah hutan.. mesti u alls lari kan? ketakutan... hahahaaa member aku ada bagi satu rahsia apabila berada di dalam hutan!!.. hah nak tau tak? ting tong.. mesti korg ngat hantu kan bila bau dah laen,, memalam buta pulak tuh.. haiyookk.. anyways, bau tu adalah bau hasil buangan daripada seekor makhluk Allah, eh bukan seekor.. boleh jadi jugak bereko- ekor kan.. haa.. hahahaa Ok la.. pening2.. ok ni nak berterus terang niehhh.. sebenarnye, dalam bahasa yang lebih mudah, bau tuh sebenarnye adalah bau kencing seekor musang.. menurut kate member aq sorang tuh.. musang ni ada 2 jenis.. kat malaysia ah.. satu makan buah, satu lagi makan daging.. (daging ape? daging manusia kot)... hmm,, tapi nak bagi tau.. yang penting sekali!! bau tu adalah bau seperti daun pandan..

ni lah daun pandan.. jangan jakon sangat ok.

kalo bau laen tuh aku x tau.. lebih baek jgn tegur!! bahaya!!! =_______+.. hikhikhikk
member aq yang shared kat aq. kalo salah pape minta ampun ya.. cuba bayang kan kitorang mengarot pada pagi-pagi buta.. tak memasal citer pasal bau-bauan yang harum ni.. tak terdiri aku punye bulu roma..

p/s: nak korek lagi rahsia hutan kat ..:PENDEK:..!! hahaa




jangan takut ok u allss hahaha
p/s: nak korek lagi rahsia hutan kat ..:PENDEK:..!! hahaa
(:




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.